torsdag 13 augusti

William har, ända sen han var nyfödd, alltid sovit jättebra om nätterna. Den senaste månaden har vi börjat försöka få lite sovrutiner, trots att det kanske är lite svårt när dom är så små.
Han brukar äta sitt sista mål vid åtta-nio på kvällen, och så lägger vi honom efter det. Han sover då ända fram tills det är dags för lite mat igen, vilket brukar bli mellan två och tre nån gång, och sen somnar han om och sover till sju-åtta på morgonen. Så vi är verkligen bortskämda! Jag tänker hela tiden "Snart vänder det" och jag har börjat märka att han är mer "morgonpigg" nu, i jämförelse med bara några veckor sen. Vissa kvällar har han även haft svårt att somna in pga att han börjar känna av tänderna. Men annars fungerar det helt problemfritt!
Han är även mer vaken nu än innan, vissa dagar sover han bara en kortis en gång under dagen (i vanligt fall sover han två gånger). Det förändras så mycket bara på en vecka, så himla roligt att få följa hans utveckling! 

Jag minns att innan William föddes så kunde jag vara hemma vissa dagar och nästan bara ligga och halvsova hela dagarna, just pga att alla jämt sa "passa på och vila nu, för sen kommer du aldrig få sova!" så jag har verkligen varit inställd på det värsta. Och det är kanske det som är bra, då kan det ju bara bli bättre 😄




| | Kommentera |
Upp