Känner mig helt utpumpad på energi.


Har sjunkit ner väldigt djupt i soffan nu. Är så TRÖTT! Så tänkte lägga mig strax, så jag har ordentligt med energi till morgondagen. Det lär behövas ;)
Har packat ner det mesta som jag ska ha med mig hem till mammi o pappi. Pappa ska nämligen komma och hämta migefter jobbet, så ska jag göra iordning mig hemma hos dom, så jag slipper stressa och även släpa omkring på all dricka osv. Vilken tur att jag har så underbart snälla föräldrar :)

Småshoppade lite på lunchen idag, att bero på annat. Köpte svarta "blommor" som jag ska ha i håret imorgon. Tycker det är så fint att fästa i det när man gör en enklare uppsättning. Orkar inte stå och hålla på för mycket med håret, så det blir liksom som pricken på i:t. Sen köpte jag även ett armband och örhängen. Känns som att det var åratal sedan som jag köpte smycken. Örhängen använder jag ju typ aldrig, och armband och sånt.. Nja, mest på sommaren faktiskt. Sen har jag ju mina bissmark-smycken som jag alltid har på mig, så det blir aldrig så att jag byter. Förutom vid speciella tillställningar, som nyårsafton :)

Kom även o tänka på att jag fortfarande inte vet var min digitalkamera är. GOSH! Måste ju ha digitalkameran med på nyår?! Aja. Får försöka gräva fram den imorgon. Annars får jag väll försöka sno åt mig mammas kamera, haha :)


Natti.





Karen och jag hos Tess :)




- Vardagligheter - | | Kommentera |
Upp