14 December


Bloggen har hamnat lite på kant under den senaste tiden.
Blir ju så ibland, man kan ju inte hinna med allt inte ;)

Hursomhelst, nu är julen snart här och vi har fortfarande inte fått någon snö. Jag börjar faktiskt helt ärligt fundera på ifall det kan vara så att vi kommer få fira julen utan någon snö i år? Känns ju nästan helskumt då man har förväntat sig ännu en vargavinter, nästan lite besviket. Men men, det kan ju hända mycket fortfarande.

Igår var det lucia. Jag åkte hem till mammi och pappi efter jobbet och drack glögg och blev vjuden på supergod mat. Vi färgade även mammas hår, en aning rödare.

Vi har fått det riktigt juligt här hemma. Har till och med ansträngt mig o satt upp julgardiner i köket. Pappa och mamma var här och hjälpte oss o få lite fin julbelysning på balkongen, jag har även placerat tomtar och ljusstakar i fönstrerna, och julgranen har också kommit på plats. Och i förra veckan var jag hos mamma och julbakade halva eftermiddagen, så juligare kan det nog inte bli nu? Känns underbart, nu kan vi luta oss tillbaka o låta julen komma till oss. :)

Idag är jag ledig. Elin har varit här på lite julfika. Var härligt att få träffa henne, var flera veckor sen sist! :/
Det känns som att jag inte vaknar till liv riktigt idag. Går och känner mig trött hela tiden, och vill få massa saker gjort men åstadkommer inte alls för mycket. En chili con carne har jag iallafall lyckats knåpa ihop till mig o min karl. Det får väll räcka eller nått.



Såhär fint blev det i köket efter lite adventspyntning ;)





Lite bilder från julbaket:
















Och sist, men inte minst..
Vår fina julgran :)










- Vardagligheter - | | Kommentera |
Upp