Weekend is over.


Då var denna vecka vid sin ände. Lyckades få ledigt idag, så det var ju trevligt. Att börja efter semestern med att jobba 7 dagar är i streck är ju inte sådär jätte lockande :) Och inte med tanke på att vi har haft fullt upp från öppning till stägning.

Skulle gått upp och tvättat imorse, men det gjorde jag självklart inte. Klickade av larmet och somnade om istället.. och vaknade klockan 13:15. Då var det 45 minuter kvar av tvättiden, så det var ju ganska kört. Får göra en fuling och tvätta inatt eller imorgon kväll istället, när den sista tvättiden är slut. Våran tvättkorg är liksom skapligt överfull så what to do.

Vi åkte iväg och handlade lite. Det var så fint väder ute så lite ville man ju komma ut. Vi kom hem och lagade lite mat, sen började det självklart regna. Så då satte vi på en film istället. "88 minutes" hette den. Aldrig hört talas om den, han Al Pachino var huvudrollen och den var riktigt bra faktiskt.. Men självklart somnade jag efter 30-40 minuter och vaknade i eftertexten. :) Så rolig är jag att se på film med.

Ska strax fixa lite med maten inför kvällen. Tänkte att vi skulle äta tacos :) Var ett tag sen. Lite söndagsmys blir det.


- Vardagligheter - | | Kommentera |
Upp