Midsommarhelgen över!


Ja, då har även midsommar glidit förbi. Är det bara jag som tycker att tiden går sjukt fort?

Som jag skrev innan så hade vi inte planerat in någonting ALLS att göra på midsommar. Jag hade ju nästan ställt in mig på att ta det lugnt, och göra vad jag känner för, då blir det oftast bäst. Sen hade ju jag ställt in mig på att äntligen få vila ut lite nu när jag är ledig.
Jag kan säga såhär, det blev inte alls lugnt någonstans, och jag känner mig inte ett dugg utvilad!

Lite spontant sådär så åkte vi till Nyköping i fredags. Eller nu ljuger jag, det var Oxelösund till och med. Vi hade det super trevligt. Ett väldigt mysigt ställe måste jag säga. En fin villa som låg precis vid vattnet. Eftersom det fanns massa sovplatser så sov vi kvar där, men vi var tvugna att åka hem dagen efter för Elias skulle börja jobba klockan 17. När Elias slutade jobbet så kände vi att det inte fanns någon anledning för oss att sitta hemma i tråkiga Norrköping så vi åkte tillbaka till Oxelösund och körde en party kväll till! Klockan halv 7 på morgonen kom jag i säng.

En lite sådär halvgalen helg. Nu får vi väll se hur det går att jobba när jag nästan känner mig ännu mer sliten än vad jag gjorde innan helgen? Jag skulle nog dött om jag inte hade en semester att se fram emot. Only one week to go WOHO!










- Vardagligheter - | | En kommentar |
Upp