Polering - check!


Efter en hel helgs jobb, en vild lördagsnatt och en grillnings-söndag med nära och kära kände jag mig en aning utmattad i både kropp o själv när jag vaknade av larmet imorse kl. 06:30. Skapligt surt att jag lyckats boka in en tandläkartid kl. 8 på morgonen när jag är ledig. That's my luck! Men det var bara att bita ihop och se glad ut. Får väll sova ut imorgon istället.

Känner mig alltid så töntig när jag är hos tandläkaren. Är alltid lika nervös när jag sitter där i väntrummet och väntar på att dom ska komma och ropa upp mitt namn! När min tandläkare skulle dra igång och börja rensa bort tandsten osv. innan poleringen så frågade hon mig om jag vill ha bedövning. Med skräckslaget ansiktsuttryck frågar jag "Vadå, gör det ONT?!" Då svarar hon "Njae, alltså det kan väll kännas lite..", "GE MIG ALLT DU HAR!" sa jag, och hon skratta åt mig och sa "det räcker nog med bedövningsspray".
Men hon är snäll min tandläkare, hon stannade upp ungefär var 30:e sekund och frågade "går det bra?".
Kände mig som en 5åring :D

Nu ska jag äta lite frukost, sen kommer mammi och pappi och hämtar mig så ska vi ut på shoppingrunda för att jag varit så duktig hos tandläkaren. :D









- Vardagligheter - | | Kommentera |
Upp