Tisdagkväll den siste augusti.

Har inte så mycket intressant att dela med mig av.. egentligen. Men jag gör det ändå.

Har jobbat idag, sådär som vanligt. Det har verkligen varit härligt väder ute hela dagen må jag säga. Riktigt höstigt. Soligt - men lite sådär småkyligt. Jag har absolut inga problem med hösten, sålänge det inte bara regnar hela tiden. Då kan den vara rätt vacker.. När träden byter färg osv.. :)

Idag kom älsklingen in till stan när jag hade lunch, så vi gick tillsammans till sötaste svärfar (Elias pappa) och blev bjudna på mumsig lunch! Han jobbar på en restaurang som ligger ca 50 meter från mitt jobb :) Kan kännas skönt att komma iväg lite på lunchen imellanåt, även om man kanske inte hinner göra så mycket. En timma går rätt så snabbt. :)

Skulle egentligen gått ut och gått efter jobbet idag, men jag hade sån extrem värk i ryggen när jag kom hem så det blev inget av med det tyvärr. Så det får bli imorgon istället. Vi ska inte börja lata oss här nu när vi börjar bli så duktiga :) (Pratar om mig själv som om jag vore flera personer).

Idag fick jag äntligen hem lappen om att mitt paket med mina klänningar kommit! Så det blir att hämta det imorgon på promenaden.. Efter jobbet :P




Nu ska jag mysa ner mig i sängen med min mys-tshirt och mina nallebööörnar!

Godnatt snuttisar! ♥






Kom o tänka på en sak.
Imorgon är det september.
Helt sjukt vad tiden går snabbt!








- Vardagligheter - | | 3 kommentarer |
Upp