Not my day.


ajajaj.. vll sälja mitt huvud just nu!
Fick mig inte en blund på hela natten. Vet inte hur många huvudvärkstabletter jag tröck i mig innan jag till slut somnade till - men vaknade efter 20 min igen. Så jag fick stanna hemma i sängen idag. Usch, vad är det för skit jag går o bär på? Det är som att jag har något inom mig som bara väntar på att explodera.
Lyckades somna vid 12 och vaknade nu. Ska försöka hålla mig vaken nu så jag kan sova inatt.

Tycker så synd om alla som hade bokat resa till Egypten nu i febrari, och fått den inställd pga. alla oroligheter som är där. Det var mer folk än jag trodde som skulle dit. Vet inte hur många jag sett som skrivit på Facebook: "Jaha, då blev det ingen Egypten resa då..."
Men får hoppas att ni kan göra så som mina släktingar gjorde, dom skulle åka till Egypten i början av mars men bokade om resan och åker till Gran Canaria istället. Kan ju bara tänka mig hur j*vla surt det måste kännas när man gått och sett fram emot en resa, så ett par veckor innan blir den inställd.

Nu ska jag försöka laga lite mat. Usch, bara det är ett dilemma i sig. Vad ska man äta? Har gått o öppnat kylskåpet tre gången, men det är inget som lockar direkt. Det kan ju ioförsig bero på att jag inte ätit ordentligt dom senaste dagarna. Aptiten är som bortblåst.

Fick sms-avisering om att våran Box har kommit. Nämen va trevligt, att den kommer sisådär 2 månader försent. Ohh, orkar inte ens tänka påt. Men, men bra att den kommit nu iallafall.



p.s. har inte rökt på tre dar. den ni!







- Vardagligheter - | | 2 kommentarer |
Upp