en lördag som blev lite annorlunda mot vad man trodde.

idag har jag mått sådär skitbra! *ler ironiskt* sådär bra som man egentligen bara kan må när man gör som jag!

Det skulle egentligen passat bra med en lugn kväll igår, efter en rätt fartfylld kväll med Hanna i fredags. Men så blev det självklart inte. Jag mådde jättebra när jag vaknade igårmorse, och Elias var ju pigg han med så vi blev sugna på en varsin drink. Så då gjorde vi oss ett par. Sen tog vi en taxi till Världens Bar och mötte upp Tessan och Ibbe. Vi hade de jättetrevligt där, och det var skapligt med folk. Dom stänger ju där vid ett, så då ville Ibbe och Tessan gå till Carl Johan där det var något speciellt igår. Jag kände dock inte för det, så jag och Elias gick till Cromwell istället. Haha, och där tar typ minnet slut. Minns inte alls mycket från vad vi gjorde där. Men vi hade det säkert jättekul. Vid tre raggade vi upp en Taxi på Kungsgatan och så åkte vi hem. Jag la mig i snöhögen ute i rabatterna. Det var ju kanske tur att det var snö där, annars hade jag hamnat I RABATTEN - bokstavligen. Så stadig blir man, när man dricker sådär överdrivet mycket mer än vad man kanske ska. Det är ju tur att det inte händer så ofta. Men vi skrattade mycket, så bakfyllan får jag väll helt enkelt bara stå ut med. :)

Nu blev jag lite uttråkad. Ska se om jag kanske kan få i mig nått mer o äta. Har nämligen endast lyckats få i mig en knäckemacka och en banan på hela dagen. Så bra aptit har jag haft. BRA NATHALIE!



Jag älskar min Elias så otroligt mycket. Har så roligt med dig! Du gör mig till världens lyckligaste och du är den underbarste människan som finns. Tack Gud att jag fann dig.

♥   ♥   ♥



- Vardagligheter - | | En kommentar |
Upp