Påskhelgen


Har haft en underbar helg. Och imorgon är jag ledig också! Känns helt underbart.

I fredags var jag hemma hos moster Susanne och hennes man Micke. Träffade massor med släktingar, kusiner m.m. Vi åt massa god mat och hade det super trevligt! Frammåt kvällen åkte jag och Elin in till stan och gick en sväng förbi Världens Bar. Det var trevligt!

I lördags jobbade jag 10-17. Efter jobbet åkte jag hem till mammi o pappi där det skulle bjudas på mera smarrig påskmat. Vi pratade och skrattade långt in på natten, och när vi märkte att våra kära föräldrat började bli för trötta tog jag, min bror och några till en taxi hem till honom där vi fortsatte o umgås en stund till. Vid halv 4 på morgonen kom jag hem och det tog inte alls lång till tills jag låg o snarkade i sängen.

Idag sov vi ut ordentlgt. Det tyckte jag vi var värda. Gick inte upp förens 12:30. Kände mig ovanligt pigg så jag drog på mig lite kläderså gick vi en sväng förbi hos Elias föräldrar. Frammåt kvällen blev vi sugna på att åka o grilla så vi åkte o köpte lite god korv och lite annat, och åkte därefter ut till Åby till våran favoritplats som vi har där. Så där satt vi fram tills det att solen gick ner. Hur trevligt och mysigt som helst! Elias tog till och med ett dopp i sjön, haha!

Det enda som känns lite småtråkigt är att jag åkt på något typ av förkylning. Vaknade dötäppt i näsan imorse och med skapligt halsont. Så har levt på halstabletter idag. Fick i mig en piggeling också. Hoppas bara inte att det blir värre!

Nu ligger vi soffan och glor på film, så det blir bara massa mys.. tills vi somnar!


























- Vardagligheter - | | Kommentera |
Upp