Färgkurs på Grand Hotell

 
Herregud, var har denna vecka tagit vägen? Det är redan fredag imorgon, och för mig känns det som att det alldelles nyss var söndag..?
 
Var ledig i måndags och i tisdags. Det har börjat bli riktigt höstigt ute nu, nästan så det känns som att vintern slår till vilken dag som helst, så för det mesta tiden av ledigheten tillbringades hemma. Har pysslat och haft mig lite i sovrummet. Vi har äntligen lyckats få ett fint överkast till sängen. Min fina föräldrar köpte ett svart, jättefint överkast till oss. Och en ny elvisp! Så det tog inte lång tid tills bakningen drog igång igen.
I tisdags regnade det nästa hela dagen, så då bakades det muffinsar, med en cremecheese kräm uppe på toppen. Smarrigt må jag säga! Sen har det tvättats och styrt, sånt där som bara måste göras.
På jobbet har höstlugnet tagit sin plats, så förmiddagarna går vi och trallar runt lite och har det lite sådär småmysigt med en och en annan klippning. Men eftermiddagarna far förbi som en vind!
 
Ikväll var vi på Wella - färgkurs efter jobbet på Grand Hotell. Dom skulle presentera deras nya färg "illumina" som dom tagit fram. Den ska ge en mjukare, glansigare och naturligare känsla i håret. Vi blev alla sugna på att färga alla möjliga färger efteråt, så vi får väll se hur våra huvuden kommer se ut efter detta(?!)
 
Nu blir det mys i soffan, så jag kan ladda batterierna inför en fullspäckad arbetshelg! WÖW.
 
 
 
 
 
 
- Vardagligheter - | | En kommentar |
Upp