Nitendo Wii är livsfarligt!

Hej mina kära vänner.

Hoppas allt är bra med er alla. Själv är det helt okej. Sitter dock och funderar på att jag kanske börjar bli sjuk..? Känner mig illamående och fryser ihjäl, hur mycket kläder jag än har på mig! Har duschat tre gånger för att få någon typ av värme i kroppen, men det verkar inte fungera det heller. :(

Det kan ju dock bero på att jag stog i kö i ca 40 min igår kväll för att komma in till Palace. Och det var ca -22 grader ute. Skapligt kallt! Då tar man inte värme för givet kan jag lova. Var inte alls långt ifrån att sätta mig i en taxi och åka hem, men sen kom vi in till slut. Hade det jätte trevligt förutom detta då. :) Har ju inte varit ute på månader så det var sköj.
Fick dock ett tråkigt telefonsamtal från min bror när jag äntligen fått upp humöret efter denna kö. Han ringde och berättade att han skjutsat upp min mamma o pappa till sjukhuset p.g.a. att pappa gjort sig illa när han spelat Nitendo Wii. Han hade kört pingis och på något sätt tagit i lite för hårt - ramlat pladask på golvet, och då slagit i golvet med axeln först, så att det blivit en förskjutning i nyckelbenet. Var tydligen ingen vacker syn berättade mamma idag. Det hade blivit som en stor knöl på pappas axel, och så skrek han av smärta! Så det var bara att ge sig upp till sjukan, där han fick röntgas och då såg dom att det var nyckelbenet som blivit förskjutet och ledbanden gått av. Så nu går stackars pappa omkring och kan knappt göra nått alls, pga. att han har så ont. Tycker så synd om honom :( Så var försiktiga när ni spelar Nitendo Wii !


                                                                                                                                              / Nattus ♥

                                  
- Vardagligheter - | | En kommentar |
Upp