Regniga och gråa dag.

Godkväll kära vänner.

Då var det onsdag då. Eller ja, dagen är ju snart slut, men ändå. Dagarna bara springer förbi. Imorgon är det redan torsdag? Helt sjukt!

Idag har jag jobbat 10-19. Tiden bara flög förbi. Hela förmiddagen hade jag fullt upp! Sen kom baby förbi och hämtade mig vid 14-tiden så åkte vi och lunchade hos Paul. Det blev en varsin gyrostallrik, jammi! Sen skjutsade Elias tillbaka mig till jobbet. När jag slutade vid 19-tiden så åkte vi och sola. Usch, vad tråkigt väder det var ute. Det regnade och var alldelles grått. Efter att vi solat åkte vi hem en sväng. Jag la mig i sängen och började trycka i mig massa godis. Nu mår jag helt illa. Har ätit ovanligt mycket godis dom senaste dagarna. Förstår inte ens varför? Jag som aldrig brukar äta godis. Blir i vanliga fall inte ens sugen. Aja, hur som helst.

Imorgon blir det att ta med sig träningskläderna till jobbet, för när jag slutat ska jag banne mig dra mig själv iväg till gymmet. Måste bli lite skärpning nu! Badsäsongen är ju snart här :) Elias har också köpt träningskort nu på samma gym som jag går till så nu kan vi gå dit och pumpa tillsammans :) Hihi.

Nu ska jag se på film och sen sova. Godnatt och sov gott! ♥


- Vardagligheter - | | 2 kommentarer |
Upp