Impulsivitet är bra ibland.

 
Det har varit en ganska okej arbetsvecka, även fast jag åkte på och jobba hela helgen, fast jag egentligen skulle varit ledig söndag. Men jag hänger absolut inte läpp för det, har haft det hur bra som helst ändå.
I fredags så "joina" jag Elin och Malins förfest. Var dock hyffsat duktig och åkte hem skapligt, medans dom drog till krogen. Det lockade inte alls faktiskt, var trött som en gnu!
I lördags gick jag och mitt hjärta ut och åt lite god mat. På kvällen kom Elias syster och hennes pojkvän hem till oss, och vi satt o myste och hade det trevligt.
 
Nu är jag ledig två hela dagar, och kände inte alls för att bara sitta hemma och sitta, utan jag var lite impulsiv och fråga min man om han var sugen på o dra iväg på en kryssning, och självklart var han det! Det är väll egentligen inte likt mig att få för sig sådana saker, men plötsligt händer det, som man brukar säga. Så vi gick in på nätet och bokade på momangen, så imorgon drar vi på en dygnskryssning med Cinderella! Känner mig nästan lite ung och galen igen.
 
 
 
 
 
Undescribable happiness..
 
 
- Vardagligheter - | | Kommentera |
Upp