Perfekt söndag

Jag älskar när man har sådana dagar då man verkligen bara gör vad ma känner för, utan att få dåligt samvete. Som söndagar, vad skulle vi göra utan våra söndagar? Jag skulle inte klara mig iallafall.

Som idag, låg i sängen näst intill konstant fram till 18-tiden. Kollade på film, åt massa mumsiga saker och bara slappade. Vid halv sju gick jag in i duschen och fixade iordning mig lite grann och rörde mig sedan ner mot stan. Där mötte jag Tessan. Vi gick till McDonald's för att ta oss en liten matbit. Eller jag, rättare sagt, för Tessan tog sig en glass istället (: Vid halv nio gick vi och hämtade ut våra biobiljetter, köpte oss popcorn m.m och sen vid kvart över nio gick vi in i biosalongen och satte oss för att förbereda oss för Sommaren med Göran! Jag tyckte familjen var kanon, inte ofta man ser bra filmer på bio idag faktiskt. Vid kvart över elva var den slut så då gick jag och Tessan och tog spårvagnen hem. Jag hade lite halvpanik för att efter allt läskdrickande höll min blåsa på att spricka, men jag hade inte tid att kissa pga. att jag var tvugen att hinna med sista spårvagnen. Så när jag gick av i Klockaretorpet så nätintill sprang jag hela vägen hem. Så får man sån där panik när man ska försöka hitta nycklarna i väskan, där det finns allt och ingenting typ. Men efter många om och men tog jag mig in på toaletten :) Haha. Intressanta upplysningar jag ger er känner jag.

Efter det gick jag upp och la mig i sängen. Mys :) Ringde och pratade lite med min älskling också som även han haft en slappdag (för en gång skull) Han och hans kusin har spenderat dagen med att spela något spel på playstation, om jag inte minns helt fel, hehe :)

Imorgon ska jag väll försöka städa lite kanske. Och för en gång skull kanske försöka rensa ur min garderob. Varenda gång jag ska hitta något att ha på mig så påminns jag om hur förskräckligt det ser ut där inne. Och som att man hittar något i den röran? Försök dra ut ett par byxor och du får med dig 14 extra.

Nej, nu ska jag göra något. Eller aa, jag vet inte. :)

Svejs!

- Vardagligheter - | | Kommentera |
Upp