Hello there, 2 månader senare...

 
Hej mina vänner. Har ni saknat mig? Höhö
Har tappat "blogg-suget" lite. Eller snarare glömt bort det. Så ska väll försöka ge er en kortfattad 'update', som kanske inte behöver bli en mil lång.
 
Decembermånaden var hektiskt och rörig som vanligt. På jobbet var det kaos och alla ska ju alltid komma samtidigt, så någon julefrid finns det inte där direkt. Lyckades även bli sjuk mitt i allt, och kunde absolut inte ligga hemma i sängen och vila upp mig (som man bör göra i vanliga fall), utan det var bara att bita ihop o se glad ut. Men även det överlvede jag. Julhelgen och Nyårshelgen var båda alldelles underbara. Första nyåret vi hade lite nyårsfest hemma hos oss också, himla trevligt!
 
Så nu efter allt styrande, så försöker jag lugna ner mig, och det är ypperligt skönt då med en månad som januari, där det händer i princip ingenting :)
I helgen var vi ute och käka med tjejerna på jobbet på Butlers. Lite "avslutninsmiddag" för vår lilla Hanni som slutar hos oss inom kort. Tråkigt :( Vi har ju blivit som en liten familj på jobbet, men å andra sidan är det ju så inom vårat yrke. Man måste ju vidare och ut på andra äventyr, speciellt när man är så pass ung som Hanna :) (Låter ju som att jag är 50 typ...)
 
Nog om det iaf. Idag är jag ledig, ska inte göra något speciellt alls, ligger just nu och kolla på Snövit och de sju dvärgarna. Myspysit till tusen!
 
 
 
 
 
 
 
- Vardagligheter - | | Kommentera |
Upp